zondag, maart 26, 2006

Het blijft feest

Ook dit hele weekend was het weer raak: feestjes. Gisteren was het jaarlijkse diner van de zaak voor alle medewerkers en hun partners. Dat is altijd eten op niveau en dit jaar was geen uitzondering. We bezochten De Gieser Wildeman in Noordeloos, een sjieke tent bekroond met een Michelin-ster. Deze keer werd het diner ook aangegrepen om afscheid te nemen van Christine en dat ging gepaard met heel veel verwennerij. Onder andere een leuk boekwerkje met persoonlijke verhalen en gelukwensen van de collega's, een enorm straatnaambord voor een boulevard die mijn naam draagt (nu nog een straat vinden waar ik dit bord kan ophangen), boeken voor ons en de kinderen en een envelop met genereuze inhoud. Genoeg dingen dus waarvan we lang plezier zullen hebben. Het was een bijzonder geslaagde avond en dus werd het best laat. Toen nog een flink eind rijden en ja hoor, net na middernacht stonden we bij Reeuwijk in een stevige file. Die bleek veroorzaakt door iemand die z'n auto ondersteboven op de rijbaan tot stilstand had gebracht en dat geeft natuurlijk een hoop rotzooi. Hopelijk is de persoon in kwestie er goed vanaf gekomen. Eenmaal thuis hebben we zwager Eric afgelost die een oogje in het zeil hield bij de kids en zo was het al gauw 2 uur (wintertijd) voordat we in bed lagen.

Vanochtend konden we het slaapgebrek goed voelen, maar lang konden we daar niet bij stilstaan. Om 12 uur hadden we een uitgebreide lunch met alle familie (papa, z'n vriendin, m'n zus en zwager en alle ooms, tantes, neef en nichten met aanhang en kinderen) in Hotel New York in Rotterdam. Een prachtige locatie met veel symboliek. Vroeger was dit hotel namelijk het hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn, de organisatie die vele tienduizenden emigranten naar Amerika bracht. Ook nu weer de nodige cadeaus voor de kleintjes en voor ons: boeken, speelgoed en nog veel meer. Het was leuk om zo weer eens met de hele familie bij elkaar te zijn, want dat gebeurt eigenlijk maar zelden, zeker niet sinds oma er niet meer is. Misschien was dit wel de laatste keer dat de hele club compleet was; een raar idee. De hele happening werd bij wijze van afscheidscadeau geschonken door m'n vader. Hartstikke tof, paps!

5 Reacties:

At zondag, maart 26, 2006 8:04:00 p.m., Blogger Petra schreef...

Het is duidelijk afscheid alom!!!
Hotel New York stond ook in ons lijstje. Raar idee dat daar vroeger zoveel mensen naar Amerika zijn vertrokken. Wel een hele gepaste locatie. Het geeft jullie vast ook een raar onderbuik gevoel. Voelde het ook weer bij het lezen van jullie stukje.....
Groetjes Petra

 
At maandag, maart 27, 2006 2:10:00 a.m., Blogger kastelke schreef...

Euh, Marcel, seffens moet je nog een extra container gaan bestellen met al die cadeautjes die je nog krijgt...
Mooie locatie én toffe pa die jullie dit schenkt!

 
At maandag, maart 27, 2006 4:09:00 a.m., Anonymous Anoniem schreef...

Nou collega, euhhh bijna excollega, Miek en ik gaan jullie volgen!
Groet,
Paul

 
At maandag, maart 27, 2006 7:20:00 a.m., Anonymous Anoniem schreef...

Leuk Marcel, Christine, zo'n weblog.
Ben benieuwd naar hoe e.e.a. jullie straks vergaat. We houden contact. Eten was erg gezellg! Ben blij dat de cadeau's in goede aarde zijn gevallen.
Groet,

Chris.

 
At dinsdag, maart 28, 2006 8:05:00 a.m., Blogger Annemiek schreef...

Leuke feestjes allemaal. Dat hotel moet ik in gedachten houden, het ziet er wel leuk uit.

 

Een reactie posten

<< Home