maandag, april 17, 2006

Terug in Kikkerland

Vanochtend in alle vroegte ben ik op Schiphol geland. Terug in ons Kikkerlandje dus en na twee dagen van 30 graden viel dat best even tegen. De vlucht vanuit Charlotte, NC via New York verliep voorspoedig. Het reist een heel stuk makkelijker zonder kleine kinderen. Ik zal hen en Christine de komende 12 dagen moeten missen. Vervelen zal ik me echter niet: over één week moet het hele huis leeg zijn. Ook voor Christine zullen het drukke dagen zijn, aangezien ze helemaal alleen voor de kinderen zal moeten zorgen. Oma moet vandaag weer aan het werk want Amerika doet niet aan 2e Paasdag en al helemaal niet in de Emergency Room waar zij werkt. Die draait uiteraard altijd door. Ben benieuwd hoe het allemaal zal gaan. Oma werkt namelijk 's nachts en slaapt dan overdag, dus eigenlijk zouden de kinderen dan heel stil moeten zijn. Ik vermoed dat dat niet gaat lukken met die twee kleine druktemakers.

6 Reacties:

At maandag, april 17, 2006 7:39:00 p.m., Blogger Annemiek schreef...

Is oma soms verpleegkundige? Ben niet nieuwsgierig hoor.

 
At maandag, april 17, 2006 8:28:00 p.m., Blogger Petra schreef...

Sterkte de komende dagen met de spullen inpakken!!!
Nog 1 keer over de plas en je kunt aan andere dingen gaan denken ;-)
Groetjes Petra

 
At dinsdag, april 18, 2006 1:12:00 a.m., Blogger Marcel schreef...

@Annemiek. Gelukkig maar dat je niet nieuwsgierig bent :-) Maar inderdaad, oma is RN in de ER. Een ingewijde weet dan genoeg. Ze doet de nachtdienst omdat er dan het meest te beleven is met slachtoffers van vecht-, schiet- en steekpartijen en zo. Overdag komen de onverzekerden voor verkoudheidjes en buikpijn en dat vindt ze toch minder interessant.

@Petra: Dat zal inderdaad een hele zorg minder zijn wanneer het inpakken allemaal achter de rug is. Dan gauw terug naar de States, een beetje vakantie vieren en op zoek naar een job.

 
At dinsdag, april 18, 2006 2:57:00 p.m., Anonymous Anoniem schreef...

America doet aan veel dingen niet; o.a. vakantiedagen. Dus begin er alvast maar aan te wennen dat je - zodra je een job hebt - het moet doen met een vakantiedag of 10. En dan denk je met weemoed terug aan 2e paasdag en al die andere dagen. Waarom blijf je niet tot koninginnedag .)

 
At dinsdag, april 18, 2006 3:57:00 p.m., Blogger Marcel schreef...

Dat beperkte aantal verlofdagen is beslist een flink minpunt, maar ja, je kunt niet alles hebben. Gelukkig zijn er wat meer feestdagen (bovendien lekker uitgespreid over het jaar i.p.v. alles in april en december) om het een heel klein beetje te compenseren. En koninginnedag? Ach, daar heb ik eigenlijk niks mee en bovendien valt het dit jaar toch op een zondag en krijg ik er dus mooi geen vrije dag voor! :-)

 
At woensdag, april 19, 2006 5:09:00 a.m., Blogger Annemiek schreef...

Ligt eraan waar je aan het werk komt, misschien op een plek waar je na een paar jaar meer vakantiedagen krijgt.

Ik ben dus een van die ingewijden

:-)

 

Een reactie posten

<< Home