maandag, september 28, 2009

Live from Disney World

Jawel, we zitten momenteel in Disney World! Dit ter gelegenheid van de verjaardagen van Emily, Matthew, en mijzelf. We zijn afgelopen zaterdag in exact 9 uur van ons huis naar Orlando in Florida gereden en gaan pas volgende week maandag weer naar huis. In de tussentijd zullen we ons hier best vermaken met alle Disney parken, een bezoekje aan Sea World, een uitstapje naar een moeras (op verzoek van Matthew) en wellicht nog een stop aan het strand. De eerste dag was meteen geslaagd. Emily en Matthew vonden het prachtig om hun Disney helden in het 'echt' te ontmoeten, zoals Sneeuwwitje, Mary Poppins, Kapitein Haak en Pinocchio.












We moeten wel even wennen aan het weer. De temperatuur ligt rond de 35 graden Celsius met een luchtvochtighei van tegen de 100%. Je zweet je hier dus wezenloos. Af en toe zijn er flinke wolkbreuken en we zijn dan ook al een paar keer helemaal door en door nat geregend. Als het goed is wordt het in de loop van de week wat koeler met minder kans op regen.





1 Reacties:

At woensdag, oktober 28, 2009 3:19:00 a.m., Anonymous Elke (aka Kastelke) schreef...

Disneyland, da's de hemel voor zo'n kinderen. ;-)

Met de herfstkleuren aan de bomen zal het momenteel wel prachtig zijn rondom jullie woning!
Nadeel is wel dat je ook massa's bladeren rond (en in?) je eigen huis krijgt? Hier bij ons (omringd door inlandse en Amerikaanse eiken) doet de bladzuiger heel goed dienst!

 

Een reactie posten

<< Home