zondag, november 16, 2008

Het is groen!

Het is groen, jawel, en een beetje bruin. Nu nog alle omlijstingen wit verven en dan zit het buitenschilderwerk er bijna op. Je kunt gerust stellen dat ons huis met deze frisse kleuren opvalt in de buurt, waar beige, grijs, en traditionele rode baksteen zijn oververtegenwoordigd. Het was best moeilijk om kleuren uit te zoeken aan de hand van kleurstalen en kleine proefstukjes, maar we zijn tevreden met het resultaat. En als we er eens op uitgekeken raken, dan kiezen we over een jaar of 12 bij de volgende schilderbeurt gewoon een ander kleurtje.






Ook binnen is er weer het nodige gebeurd. Om te beginnen is de installatie van de keukenkastjes (in een Espresso kleur)een flink eind gevorderd.



Verder is het nodige aan houten afwerking gedaan, zoals de mantel voor de open haard, sierlijsten langs het plafond, plinten, kozijnen, vensterbanken, decoraties in de eetkamer, ingebouwde 'cubbies' in de hal waar de kinderen hun jassen, schoenen en tassen kwijt kunnen en niet te vergeten de traphekken.








Komende week gaat de tegelzetter aan de slag en wellicht dat ze ook al aan het binnenschilderwerk gaan beginnen. Zo te zien liggen we nog steeds op schema om onze kerstboom in het nieuwe huis te kunnen optuigen. Hoog tijd dus om eens met de verhuizer te gaan babbelen.

2 Reacties:

At zondag, november 23, 2008 9:07:00 a.m., Blogger Petra schreef...

Hey Marcel!
Wat een prachtig huis!
Op 1 of andere manier heb ik niet de up-dates doorgekregen bij "bloglines" en zie in eens jullie mooie huis. Echt heel leuk en ook de kleurtjes vindt ik leuk.
Dat gaat opschieten en kunnen jullie goed 2009 in!

Zal ook even hier het berichtje zetten nav je vraag op mijn blog ;-)
In het weekend dat jullie naar hier komen is er in Apex de kerst parade. Die schijnt altijd erg leuk te zijn. Apex heeft ook een leuk downtown met leuke winkeltjes. Niet mega groot, maar wel gezellig. Hier onder een link naar de festiviteiten.

http://www.visitraleigh.com/visitors/events.search.php?normal_search=Search&venue=20075

Die in Raleigh was gisteren al en die in Cary is de 13e. Jammer dat ik dan net in NL ben, anders hadden we wat af kunnen spreken.....

Groetjes en veel plezier bij Sinterklaas!!
Petra

 
At vrijdag, november 28, 2008 10:48:00 a.m., Anonymous Anoniem schreef...

Dat "legergroen" gaat waarschijnlijk nooit meer uit je systeem, dus lekker houden zo :)

 

Een reactie posten

<< Home