zondag, november 30, 2008

De binnenkant nu ook in kleur

Jawel, de binnenkant heeft nu ook een kleurtje. De kleur die je in de woonkamer ziet ("kameelbruin") tref je in het hele huis aan, met uitzondering van de kinderslaapkamers en de tweede badkamer.



Voor Emily hebben we een stevig roze tintje op de muren laten smeren. Roze is haar favoriete kleur en waar kun je nou beter prinsesje spelen dan in een roze kamer. Ze is er erg enthousiast over.



Matthews kamer is uitgevoerd in blauw, een echte jongenskleur. Lekker traditioneel allemaal, maar hij is er zichtbaar blij mee.



In de keuken zijn nu alle kastjes klaar en zijn de granieten aanrechtbladen (in de kleur "Venetiaans Goud") aangebracht. Wel maakte de installateur een foutje. Wij wilden knopjes op alle deuren in plaats van handgrepen. Dat realiseerde hij zich echter pas nadat hij in alle deuren twee gaatjes had geboord in plaats van een. Tsja, dat probleem mag de keukenboer dus voor eigen rekening oplossen.





Dezelfde kastjes van de keuken komen ook terug in het meubel in onze badkamer, maar dan met andere deurknopjes (hier wel goed geboord) en graniet in de kleur "Baltic Brown".



Inmiddels is de tegelzetter dan eindelijk aan het werk (een weekje later dan we hadden gedacht) en hopelijk zal die in een dag of twee klaar zijn.



Komende week komt de elektricien langs om alle schakelaars en wandcontactdozen te monteren en om alle lampen, rookmelders en plafondventilatoren op te hangen. Als het goed is komen ook de loodgieter (toiletten, kranen en wastafels) en de meneer van de HVAC (= heating, ventilation & air conditioning) langs om hun werk af te ronden.

De einddatum van de bouw blijft nog even gissen, al denken we dat de kans klein is dat we voor de Kerst in het nieuwe huis zitten. Wellicht wordt het de week erna. Hoe dan ook, reserveringen voor 2009 voor de logeerkamer worden vanaf heden in behandeling genomen. Wie komt die kamer even inwijden?




2 Reacties:

At woensdag, december 03, 2008 8:30:00 p.m., Blogger Annemiek schreef...

Ik had hier al een tijdje niet meer gekeken, dat huis is flink opgeschoten zeg! Ziet er mooi uit!

 
At donderdag, december 11, 2008 5:48:00 p.m., Blogger USA2007 schreef...

Ook ik was een tijdje weg LOL. Leuk dat we zo de bouw van je huis kunnen volgen. Ziet er erg mooi uit.

Sue in Orlando, FL
(suebrons van allesamerika)

 

Een reactie posten

<< Home